Privacybeleid

    Fitz BVBA (met commerciële namen Paellawinkel.be/Paellashop.nl/Paellaboutique.be (WEBSHOP) + Socarrat.be (PAELLACATERING EN EVENTS) verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kan u ons steeds contacteren, per mail naar ward@paellawinkel.be / ward@socarrat.be of telefonisch via het nummer +32 476 96 17 70.

    Verwerkingsdoeleinden
    Fitz BVBA verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten:
    1) Voor klanten- en orderbeheer na bestellingen op onze webshop: o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen, leveringen en verzendingen, facturatie.
    2) Voor het verzenden per e-mail van marketing en gepersonaliseerde reclame: in concreto het informeren over nieuwe producten of promoties (voor wat betreft Paellawinkel/Paellashop/Paellaboutique) en het informeren over data en informatie m.b.t. activiteiten of events (voor wat betreft Socarrat). Uiteraard is het op elk moment mogelijk om eenvoudig uit te schrijven voor deze mailings.

    Rechtsgrond(en) van de verwerking 
    Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. (a) (toestemming), (b) (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst), (c) (noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting), of (f) (noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen), van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
    In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

    Overmaken aan derden
    Fitz BVBA zal uw gegevens nooit doorgeven aan derde partijen voor marketingdoeleinden.
    Enkel indien strikt noodzakelijk worden gegevens aan derde partijen gecommuniceerd, bijvoorbeeld aan de bezorgdienst die uw pakket zal afleveren.

    Bewaarperiode
    De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding). 

    Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens 
    De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.
    Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. 
    Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: ward@paellawinkel.be of ward@socarrat.be

    Direct marketing
    De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. 

    Klacht
    De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levens
    sfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).


    Het gebruik van “cookies”

    Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

    Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

    Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

    Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

    Cookieverklaring voor www.socarrat.be laatst bijgewerkt op 04/06/2019

    Integraal overzicht van de gebruikte cookies:

    Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 13/06/2019:

    Noodzakelijk (6)

    Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

    NaamAanbiederDoelVerval termijnType
    __stripe_midapp.mailjet.comDeze cookie is nodig voor het verrichten van creditcardtransacties op de website. De service wordt geleverd door Stripe.com waarmee online transacties kunnen worden uitgevoerd zonder dat creditcardinformatie wordt opgeslagen.1 jaarHTTP Cookie
    __stripe_sidapp.mailjet.comDeze cookie is nodig voor het verrichten van creditcardtransacties op de website. De service wordt geleverd door Stripe.com waarmee online transacties kunnen worden uitgevoerd zonder dat creditcardinformatie wordt opgeslagen.1 dagHTTP Cookie
    CookieConsentsocarrat.beSlaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein1 jaarHTTP Cookie
    debugsocarrat.beNiet geclassificeerdPersistentHTML Local Storage
    mm.stripe.comBepaalt het apparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de website. Hierdoor kan de website overeenkomstig worden weergegeven.10 jaarHTTP Cookie
    PHPSESSIDsocarrat.beHoudt gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen bij.SessionHTTP Cookie

    Statistieken (8)

    Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

    NaamAanbiederDoelVerval termijnType
    _ga [x2]mailjet.com
    socarrat.be
    Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaarHTTP Cookie
    _gat [x2]mailjet.com
    socarrat.be
    Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen1 dagHTTP Cookie
    _gid [x2]mailjet.com
    socarrat.be
    Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dagHTTP Cookie
    ajs_anonymous_idmailjet.comDeze cookie wordt gebruikt om een specifieke bezoeker te identificeren – deze informatie wordt gebruikt om het aantal specifieke bezoekers van een website te identificeren.1 jaarHTTP Cookie
    collectgoogle-analytics.comGebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.SessionPixel Tracker

    Marketing (22)

    Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

    NaamAanbiederDoelVerval termijnType
    __tld__mailjet.comGebruikt om bezoekers op meerdere websites te volgen, om relevante advertenties te presenteren op basis van de voorkeuren van de bezoeker.SessionHTTP Cookie
    _gcl_aumailjet.comGebruikt door Google AdSense om te experimenteren met de efficiëntie van advertenties op websites die hun services gebruiken.3 maandenHTTP Cookie
    ads/ga-audiencesgoogle.comUsed by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor's online behaviour across websites.SessionPixel Tracker
    ajs%3Acookiesmailjet.comVerzamelt gegevens over bezoekers. Deze informatie wordt gebruikt om bezoekers in segmenten op te delen, waardoor website-advertenties efficiënter worden.1 jaarHTTP Cookie
    ajs%3Atestmailjet.comVerzamelt gegevens over bezoekers. Deze informatie wordt gebruikt om bezoekers in segmenten op te delen, waardoor website-advertenties efficiënter worden.1 jaarHTTP Cookie
    ajs_group_idmailjet.comDeze cookie wordt gebruikt om specifieke bezoekers aan segmenten toe te wijzen. Deze segmentatie is gebaseerd op het gedrag van de bezoeker op de website – de segmentatie kan worden gebruikt om grotere groepen te bereiken.1 jaarHTTP Cookie
    ajs_group_propertiessocarrat.beVerzamelt gegevens over bezoekers. Deze informatie wordt gebruikt om bezoekers in segmenten op te delen, waardoor website-advertenties efficiënter worden.PersistentHTML Local Storage
    ajs_user_idmailjet.comDeze cookie wordt gebruikt om gegevens over het gedrag van de bezoeker op de website te verzamelen – deze informatie kan worden gebruikt om de bezoeker aan een bepaald bezoekerssegment toe te wijzen op basis van gemeenschappelijke voorkeuren.1 jaarHTTP Cookie
    ajs_user_traitssocarrat.beVerzamelt gegevens over bezoekers. Deze informatie wordt gebruikt om bezoekers in segmenten op te delen, waardoor website-advertenties efficiënter worden.PersistentHTML Local Storage
    amplitude_cookie_testapp.mailjet.comDetecteert of synchronisatie van partnergegevens functioneert en momenteel actief is - Deze functie verzendt gebruikersgegevens naar externe advertentiebedrijven met het doel om gerichte advertenties te kunnen plaatsen.SessionHTTP Cookie
    amplitude_unsent_#GUID#socarrat.beWordt gebruikt in context met de pop-upvragenlijsten en berichten van de website - De gegevens die hieruit worden verzameld, worden gebruikt voor statistische of marketingdoeleinden.PersistentHTML Local Storage
    amplitude_unsent_identify_#GUID#socarrat.beWordt gebruikt in context met de pop-upvragenlijsten en berichten van de website - De gegevens die hieruit worden verzameld, worden gebruikt voor statistische of marketingdoeleinden.PersistentHTML Local Storage
    i/adsctt.coDe cookie wordt door Twitter.com gebruikt om te bepalen hoeveel bezoekers de website bezoeken via Twitteradvertenties.SessionPixel Tracker
    IDEdoubleclick.netGebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren.1 jaarHTTP Cookie
    MUIDbing.comVeel gebruikt door Microsoft als een unieke gebruikers-ID. De cookie maakt het volgen van gebruikers mogelijk door de ID in veel Microsoft-domeinen te synchroniseren.1 jaarHTTP Cookie
    MUIDBbing.comRegistreert gegevens over bezoekers die meerdere bezoeken brengen en op meerdere websites. Deze informatie wordt gebruikt om de efficiëntie van advertenties op websites te meten.1 jaarHTTP Cookie
    pagead/1p-user-list/#google.comNiet geclassificeerdSessionPixel Tracker
    personalization_idtwitter.comDeze cookie wordt ingesteld door Twitter - Met de cookie kan de bezoeker inhoud van de website delen op zijn Twitter-profiel.2 jaarHTTP Cookie
    playervimeo.comSlaat de gebruikersvoorkeuren op bij het afspelen van ingesloten video's van Vimeo.1 jaarHTTP Cookie
    sync_activevimeo.comBevat gegevens over de voorkeuren van bezoekers voor video's - Hiermee kan de website parameters onthouden zoals het gewenste volume of de gewenste videokwaliteit. De service wordt geleverd door Vimeo.com.PersistentHTML Local Storage
    test_cookiedoubleclick.netGebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.1 dagHTTP Cookie
    vuidvimeo.comVerzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina's zijn gelezen.2 jaarHTTP Cookie

    Niet geclassificeerd (10)

    Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

    NaamAanbiederDoelVerval termijnType
    ajs_anonymous_idsocarrat.beNiet geclassificeerdPersistentHTML Local Storage
    ajs_group_idsocarrat.beNiet geclassificeerdPersistentHTML Local Storage
    ajs_user_idsocarrat.beNiet geclassificeerdPersistentHTML Local Storage
    amplitude_id_a0573121158084d61b5a70f75dfe76f4mailjet.commailjet.comNiet geclassificeerd10 jaarHTTP Cookie
    amplitude_idundefinedmailjet.commailjet.comNiet geclassificeerdSessionHTTP Cookie
    amplitude_testmailjet.commailjet.comNiet geclassificeerdSessionHTTP Cookie
    apc_local_idsocarrat.beNiet geclassificeerdPersistentHTML Local Storage
    apc_my_idsocarrat.beNiet geclassificeerdSessionHTML Local Storage
    apc_my_id_tssocarrat.beNiet geclassificeerdSessionHTML Local Storage
    apc_usersocarrat.beNiet geclassificeerdSessionHTML Local Storage

    Bedrijfsinformatie

    FITZ BVBA
    BE0683.717.267

    Like onze facebook-pagina!

    Blijf op de hoogte!

    Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en initiatieven.
    Inschrijven