Een grote pan paella afhalen

  Voor groepen van 15 tot 25 personen kan bij Socarrat een grote pan paella besteld worden. Net niet met 15? De dag nadien is onze paella nog even lekker ;-).

  De pan wordt onmiddellijk na het klaarmaken door de klant opgehaald bij Socarrat en wordt vervolgens bij aankomst op het feestadres aan de gasten geserveerd.

  Hoe gaat het in zijn werk en wat zijn de voorwaarden?

  • Enkel mogelijk indien het feestadres op maximaal 10 minuten rijden van Socarrat (Pakenstraat 38, Heverlee) gelegen is. Zo wordt de paella perfect op temperatuur opgediend.
  • De pan is 70 tot 90 cm groot en past in bijna elke koffer. Kijk voor alle zekerheid ook even de breedte van uw deuropening na ;-).
  • Wij zorgen voor een grote karton onder de pan en voor het transport in uw wagen. Nadien wordt de pan door de klant teruggebracht.
  • De prijs is 20 EUR incl. BTW per persoon voor een rijkelijk gevulde paella mixta of een andere soort paella naar keuze.

  Je gasten verrassen en zelf optimaal genieten van het feest? Aarzel niet om ons te contacteren!

  Enkele foto's van een pan die we afleverden bij de hockeydames in Heverlee en van de reis van een paellapan van onze keuken naar een vrijgezellenfeestje:

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en initiatieven!