Kies je paella

  Paella mixta

  De populairste paella voor grotere groepen is onze "paella mixta". Met ingrediënten van het land en uit de zee ("mar y tierra"): gamba's, mosselen en schelpen, inktvis, paprika, erwtjes en kippenboutfilet.

  Kortom de paella-ingrediënten zoals we die in België gewend zijn. Met al extraatje stukjes chistorra, een typisch en zeer smaakvol Noord-Spaans worstje dat we, net zoals onze paellarijst, rechtstreeks van de producent importeren.

  Rijkelijk gevuld en voor ieder wat wils dus maar geen "decadentie". El sabor del arroz, de smaak van de rijst, is immers de belangrijkste troef van een echte paella! Kwalitatieve ingrediënten, kruiding met o.a. gerookt paprikapoeder en een royale dosis saffraan, salmorreta en een smaakvolle kippebouillon / visfumet helpen hierbij.

  Onze jarenlange ervaring en geregelde tripjes naar Valencia zorgen ervoor dat onze recepten steeds verder evolueren. Elke chef of hobbykok met een passie voor paella weet immers dat je met dit fantastische gerecht nooit klaar bent!

  Andere soorten

  Natuurlijk zijn er ook alternatieven! Enkele voorbeelden zijn:

  • "Paella de carne y verduras" met 3 soorten vlees, secreto ibérico (het beste stukje van het ibérico varken), kippenboutfilet en chistorra, puntpaprika en snijbonen. Hier wordt de kippenbouillon aangevuld met een lekkere kalfsfond en enkele takjes rozemarijn zorgen voor de finishing touch!
  • "Vegan paella", boordevol groentjes: bloemkool, shiitake, courgette, puntpaprika, raapjes, snijbonen en mini-asperges. Allemaal beetgaar gebakken in de pan en nadien mooi gedresseerd op uw paella. Klaargemaakt met een rijke groentebouillon en een extra dosis salmorreta en rozemarijn.
  • "Paella de mariscos", met een stukje vaste vis (zeewolf of lotte), gamba's, mosselen en vongole, beetgaar gebakken broccoli. Klaargemaakt met een fijne visfumet.
  • Helemaal op maat met de ingrediënten van uw keuze.

   

  2 soorten paella? Dit kan vanaf 50 personen en minstens 15 personen per soort. 

  Praktische info

  VERLOOP

  We bereiden de paella live op uw locatie, dit duurt ongeveer 45 minuten. Uw gasten snuiven tijdens het aperitief al de heerlijke geuren op en foodies kunnen bereiding volgen aan de pan!

  Ongeveer 1,5 uur voor het gewenste eetuur komen we ter plaatse aan zodat we voldoende tijd hebben om alles klaar te zetten. We hebben uiteraard alles bij voor de bereiding van de paella. 

  Deze formule is beschikbaar voor een minimumaantal van 25 personen.

  PS: Voor groepen tussen 15 en 25 personen maken we op afspraak grote pannen klaar in takeaway: klik hier voor meer info.

  ENKELE PRAKTISCHE VRAGEN

  We overleggen steeds telefonisch voorafgaandelijk aan het feest om de praktische details te bespreken. Hierbij alvast enkele puntjes die steeds aan bod komen:

  • Is er, in geval van slecht weer, een plaats voorzien die bescherming biedt tegen regen en wind (een afdak of een tent)?

  • Heeft u een tafel op overschot die wij kunnen gebruiken? Zo niet zorgen wij voor een klaptafel.

  • Kunnen wij een kookvuur gebruiken om onze ketel bouillon op te warmen? Zo niet zorgen wij zelf voor een gasvuurtje.

  • Op welke ondergrond mogen wij ons vuur opstellen? Gelieve zeker een seintje te geven indien deze gevoelig zou zijn voor vetspatten. Als dat het geval is kunnen wij op aanvraag zorgen voor een vloerbescherming.

  • Welke drank wordt best voorzien? Paella is niet moeilijk te combineren: zowel wijn (wit, rood of rosé) als de meeste bieren combineren goed. Net als water ;-), in een karafje met wat citroenpartjes en wat munt smaakt het nog beter!

  BORDEN EN BESTEK

  Op aanvraag kunnen wij ook zorgen voor borden en bestek, met een maximum van 45 couverts
  De prijs per couvert (groot plat bord, mes en vork) bedraagt 1,80 EUR incl. btw. We vragen om kort na de maaltijd de borden en het bestek terug in de dozen te deponeren zodat wij deze terug kunnen meenemen.

  Wijnglazen en/of frisdrankglazen zijn ook te verkrijgen aan 0,50 EUR per glas incl. btw. Ook hier geldt het maximum van 45 stuks (per soort). Opgelet: voor wat de glazen betreft vragen we dat u ze daags nadien zelf terugbrengt naar onze winkel in Heverlee (niet afgewassen in de voorziene dozen).Wij blijven immers niet tot het einde van het feest.

  Voor groepen groter dan 45 vragen we om elders borden en bestek in te huren, er zijn voldoende firma's die dit aanbieden. 

  TWEE VERSCHILLENDE SOORTEN PAELLA?

  Dit kan vanaf 50 personen en met een minimum van 15 personen per paella.

  Paella mixta en vegan paella is de meest gekozen combinatie. Als er slechts enkele gasten vegetariër zijn of allergisch aan bv. schaaldieren, kunnen wij soms enkele porties uit onze takeaway voorzien. Anders vragen we u om zelf een alternatief te voorzien.

  ALLERGENEN

  Onze paellas zijn glutenvrij.

  In de paella mixta en paella de mariscos (zeevruchten) zijn volgende allergenen aanwezig: vis / schaaldieren / weekdieren

  In de paella de carne (vlees) zijn volgende allergenen aanwezig: /

  In de vegan paella zijn volgende allergenen aanwezig: /

  Aarzel niet om bijkomende informatie te vragen indien nodig.

   

  Prijzen

  • 25-29 personen
   21 EUR p.p.
  • 30-34 personen
   19,5 EUR p.p.
  • 35-39 personen
   18,5 EUR p.p.
  • 40-49 personen
   18,0 EUR p.p.
  • 50-59 personen
   17,0 EUR p.p.
  • 60-69 personen
   16,5 EUR p.p.
  • 70-79 personen
   16,0 EUR p.p.
  • 80-89 personen
   15,5 EUR p.p.
  • 90-100 personen
   15,0 EUR p.p.
  • 100-120 personen
   14,5 EUR p.p.

  De vermelde prijzen zijn inclusief 12% BTW én inclusief de bediening van uw gasten aan de pan. 

  Verplaatsing: de eerste 5 km (van aan ons adres in Leuven) zijn gratis. Vanaf 5 km wordt 1 EUR per km (heen- én terugweg) aangerekend ter vergoeding van de werkuren en de brandstof.

  Voorschot: we vragen een voorschot van 20% waarmee de reservering definitief bevestigd wordt. Over te maken op volgend rekeningnummer: BE28 0689 0802 6020, op naam van FITZ BVBA, Pakenstraat 38, 3001 Heverlee. 

  Servies: borden, bestek en glazen kunnen wij voorzien tot maximaal 45 personen. De prijs is: 1,8 EUR incl. BTW per couvert (groot plat bord, mes en vork)  en 0,5 EUR per glas (wijn en/of frisdrankglas). Opgelet: glazen dienen daags nadien zelf te worden teruggebracht naar Heverlee.

  Groepen > 120 personen: hiervoor werken wij samen met een bevriende cateraar "La Fiesta Homecooking". Zij hanteren dezelfde prijzen en gebruiken precies hetzelfde recept voor paella mixta. Wanneer wij al geboekt zijn verwijzen we ook graag naar hen!

  Sfeerfoto's

  Bedrijfsinformatie

  FITZ BVBA
  Pakenstraat 38
  3001 Heverlee
  BE0683.717.267

  Like onze facebook-pagina!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en initiatieven.
  Inschrijven