Concept

  Een originele lunch? Iets te vieren en mag het eens wat meer zijn dan een broodje? Wij komen naar uw werkplek en maken daar een heerlijke paella klaar! 

  De aanwezigen krijgen tijdens het aperitief al het water in de mond. En de liefhebbers zijn welkom om het kookproces mee te volgen rond de pan.

  We zijn erg flexibel en kunnen (bijna) overal koken. Aan een kantoor in de stad of bij een pick-nick in de natuur. Meestal staan we buiten, maar het kan ook binnen. Als we buiten koken kan de pan ook binnen gezet worden voor het bedienen. Enkele voorbeeldjes op onderstaande foto's. 

  Onze paella mixta is de populairste, maar ook andere paellas behoren tot de mogelijkheden. Scroll verder naar beneden voor alle praktische info.

  Praktische info

  VERLOOP

  We bereiden de paella live op uw locatie, dit duurt ongeveer 45 minuten.

  Ongeveer 1,5 uur voor het gewenste eetuur komen we ter plaatse aan zodat we voldoende tijd hebben om alles klaar te zetten. We hebben uiteraard alles bij voor de bereiding van de paella. 

  Deze formule is beschikbaar voor een minimumaantal van 20 personen. Een tip voor wie net niet aan dit aantal komt: onze paella is de dag nadien nog even lekker ;-).

  ENKELE PRAKTISCHE VRAGEN

  We overleggen steeds telefonisch voorafgaandelijk aan het feest om de praktische details te bespreken. Hierbij alvast enkele puntjes die steeds aan bod komen:

  • Is er, in geval van slecht weer, een plaats voorzien die bescherming biedt tegen regen en wind? Een afdak of een tent?  Voor paellas tot 80 personen kunnen wij een tent meebrengen. De prijs hiervoor is 75 EUR (enkel meegebracht en aangerekend indien regen voorspeld wordt).

  • Heeft u een tafel op overschot die wij kunnen gebruiken? Zo niet zorgen wij voor een klaptafel.

  • Kunnen wij een kookvuur gebruiken om onze ketel bouillon op te warmen? Zo niet zorgen wij zelf voor een gasvuurtje.

  • Op welke ondergrond mogen wij ons vuur opstellen? Gelieve zeker een seintje te geven indien deze gevoelig zou zijn voor vetspatten. Als dat het geval is kunnen wij op aanvraag zorgen voor een vloerbescherming.

  • Welke drank wordt best voorzien? Paella is niet moeilijk te combineren: zowel wijn (wit, rood of rosé) als de meeste bieren combineren goed. Net als water ;-), pimp je karafje met enkele citroenpartjes en wat munt en het smaakt nog beter!

  BORDEN EN BESTEK

  Op aanvraag kunnen wij ook zorgen voor borden, bestek en glazen, met een maximum van 50 couverts

  De prijs hiervoor is 1,8 EUR p.p. excl. BTW. 

  Voor groepen groter dan 50 vragen we om elders borden en bestek in te huren, er zijn voldoende firma's die dit aanbieden. 

  TWEE VERSCHILLENDE SOORTEN PAELLA?

  Vanaf 50 personen is het mogelijk om 2 verschillende soorten paella te kiezen. 

  Let wel, de aantallen voor de beide paellas dienen vooraf besproken te worden. Het minimumaantal per pan / paella is 15 personen. 

  Als er slechts enkele gasten vegetariër zijn of allergisch aan bv. schaaldieren, raden wij aan om voor hen een alternatieve maaltijd te voorzien.

  ALLERGENEN

  Onze paellas zijn glutenvrij.

  In de paella mixta en paella de mariscos (zeevruchten) zijn volgende allergenen aanwezig: vis / schaaldieren / weekdieren

  In de paella de carne (vlees) zijn volgende allergenen aanwezig: /

  In de paella vegetariana zijn volgende allergenen aanwezig: /

  Aarzel niet om bijkomende informatie te vragen indien nodig.

  Prijzen

  • 20-24 personen
   19,5 EUR p.p.
  • 25-29 personen
   18,5 EUR p.p.
  • 30-34 personen
   17,5 EUR p.p.
  • 35-39 personen
   16,5 EUR p.p.
  • 40-49 personen
   16,0 EUR p.p.
  • 50-59 personen
   15,5 EUR p.p.
  • 60-69 personen
   15,0 EUR p.p.
  • 70-79 personen
   14,5 EUR p.p.
  • 80-89 personen
   14,0 EUR p.p.
  • 90-100 personen
   13,5 EUR p.p.
  • 100-120 personen
   13,0 EUR p.p.

  De vermelde prijzen zijn exclusief 12% BTW

  Verplaatsing: de eerste 5 km (van aan ons adres in Leuven) zijn gratis. Vanaf 5 km wordt 1 EUR per km (heen- én terugweg) aangerekend ter vergoeding van de werkuren en de brandstof.

  Voorschot: we vragen een voorschot van 20% waarmee de reservering definitief bevestigd wordt. Over te maken op volgend rekeningnummer: BE28 0689 0802 6020, op naam van FITZ BVBA, Pakenstraat 38, 3001 Heverlee. 

  Servies: borden, bestek en glazen kunnen wij voorzien tot maximaal 45 personen. De prijs is: 1,8 EUR incl. BTW per couvert (groot plat bord, mes en vork)  en 0,5 EUR per glas (wijn en/of frisdrankglas). Opgelet: glazen dienen daags nadien zelf te worden teruggebracht naar onze winkel in Heverlee.

  Groepen > 120 personen: hiervoor werken wij samen met een bevriende cateraar "La Fiesta Homecooking". Zij hanteren dezelfde prijzen en gebruiken precies hetzelfde recept voor paella mixta. Wanneer wij dubbel geboekt zijn verwijzen we ook graag naar hen!

  Praktisch: Bij gebrek aan een overdekte plaats om te koken (afdak of tent) kunnen wij zelf een tent voorzien. De prijs hiervoor 75 EUR. De tent wordt niet meegenomen en niet aangerekend indien er droog weer wordt voorspeld.