Ward
Zaakvoerder | Kan doorgaan als Spanjaard, maar is het niet :-) | Kookt graag en vond zo een nieuwe roeping | Paella is écht zijn ding!
Waarom paella? Moeilijke vraag.
Misschien werd ik gebeten door de microbe toen ik lang geleden een jaartje doorbracht in Madrid? Waarschijnlijk spelen ook de mooie traditie en het sociale aspect van het gerecht een rol. Zonder twijfel ook het feit dat paella meestal wordt klaargemaakt in de buitenlucht.
In elk geval blijft de liefde duren en trek ik geregeld naar Valencia om er inspiratie op te doen bij een ervaren lokale chef.
Wat ruim 15 jaar geleden begon met een occasioneel familiefeestje eindigde begin 2022 met de opening van een nieuwe zaak in onze thuisbasis Heverlee, in de schaduw van de prachtige Abdij van het Park.
Hier komt alles samen: workshops en teambuildings, afhaalgerechten, catering en een (web-)winkel met paellamateriaal.
Zo blijven we evolueren, met paella als kern van de zaak!

Tom
Mede chef-kok en foodie | Leuvenaar met Limburgse tongval | Kan moeilijker doorgaan als Spanjaard :-)
Hoe kwam ik bij Socarrat terecht?
Na een aantal jaren in de kantoren van Sterrebeek en Zaventem kwam ik erachter dat ik bij de bank mijn droomjob niet zou vinden.
Daarom besliste ik mijn passie te volgen en deed ik een opleiding als kok. Koken voor vrienden en familie was altijd al een echte hobby, net zoals het veelvuldig uittesten van betere restaurants :-).
